Vrhunsko američko obrazovanje u leadershipu i HR-u dostupno u Hrvatskoj!

Foto: PR foto

ZANIMAJU te napredna znanja iz područja inovacija, upravljanja ljudskim resursima i vođenja? Prijavi se na upis na studij Master of Science in Service Leadership and Innovation. Riječ je o naprednom akademskom stupnju uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology koji se izvodi u Zagrebu na RIT Croatia.

Poslije završetka studija polaznici stječu međunarodno priznatu američku diplomu Master of Science u području Service Leadership and Innovation koju izdaje RIT.

MS Service Leadership and Innovation: napredna znanja i vještine u područjima poslovne ekonomije i menadžmenta

Program je namijenjen stručnjacima različitih profila i industrija koji žele steći napredna znanja i vještine u područjima poslovne ekonomije i menadžmenta. Tijekom studija polaznici dublje proučavaju različite aspekte ekonomije i menadžmenta kao što su: strukturiranje organizacije, vođenje (leadership), strateški menadžment ljudskih potencijala, customer relationship management i uvođenje inovativnosti. Kroz aktualne primjere iz poslovne prakse polaznike se podučava konstruktivnom razmišljanju, kreativnosti i inovativnosti kako bi ih se osposobilo za uvođenje pronicavih, agresivnih i izrazito inovativnih promjena u poslovanju. Polaznici mogu razvijati svoja znanja i vještine kroz koncentraciju u području upravljanja ljudskim resursima.

Studij polaznike osposobljava za:

  • izradu kompleksnih poslovnih strategija s ciljem povećanja produktivnosti organizacije
  • primjenu najviših menadžerskih dostignuća u poslovnoj praksi
  • učinkovito strateško upravljanje
  • uspješno uvođenje inovativnosti i transformiranje tvrtki na temelju financijskih izvještaja
  • podizanje kvalitete usluge na najviše svjetske standarde
  • efikasno upravljanje ljudskim potencijalima


Studij je prilagođen zaposlenim osobama. Predavanja se održavaju online i u predavaonicama. Predavači imaju bogato međunarodno predavačko i profesionalno iskustvo i svi dolaze s matičnog sveučilišta Rochester Institute of Technology, New York.

Zanima Vas više? Javite se telefonom + 385 (0)1 643 9100 ili elektronskom poštom na ms@croatia.rit.edu. Posjetite našu stranicu i prijavite se!

Pročitajte više