Vrući petak u Sutivanu: Načelnik prijavio prijetnju, a za prijetnju prijavljen i njegov otac

Ilustracija: Google Maps

VRUĆE je bilo u Sutivanu u petak. Negdje oko podneva do Općine je svratio Boris Lukšić, vlasnik tvrtke Elbo. Načelnik Ranko Blažević i donačelnik Franko Gospodnetić pozvali su policiju jer im je Lukšić, tvrde, zaprijetio razljućen što mu ne žele obračunati komunalni doprinos za kuću.

"Razbijao je po stolu tajnice, a meni i donačelniku je zaprijetio. Svašta je kazao. "Ubit ću te, nećeš dočekati idući dan". Kuću ne može legalizirati jer je napravljena nakon preleta. Nije ovo ni prvi, a vjerojatno ni posljednji put da dobivamo prijetnje zato jer uvodimo red. Ljudi strahuju od rušenja bespravno sagrađenih objekata i sada im je Općina kriva za sve", kazao nam je načelnik Blažević. 

Interesantno je možda da je supruga Borisa Lukšića prijavila načelnikovog oca Željka koji je došao u njihovu tvrtku potražiti supruga jer ga je navodno Lukšić na putu prema Općini pokušao udariti svojim kombijem.

"Otac je isprva mislio da je to bilo slučajno, no onda je čuo što se dogodilo pa ga je otišao potražiti u firmu", kazao nam je načelnik Blažević.

 

Pročitajte više