Za Vaba banku zainteresirano više potencijalnih investitora

Foto: Ilustracija

VARAŽDINSKA Vaba banka očitovala se priopćenjem vezanim uz posljednja događanja u Centar banci. Navode kako je za Vaba banku zainteresirano više potencijalnih investitora.

"Posljednje donesene odluke vezane uz Centar banku ni na koji način neće utjecati na poslovanje Vaba d.d. banke Varaždin, obzirom da se radi o dvije samostalne kreditne institucije čije poslovanje se odvija u potpunosti nezavisno.

Vaba d.d. banka Varaždin vodeća je banka sjeverozapadne Hrvatske, sve više prepoznata kod klijenata - fizičkih osoba, ali i obrtnika i malih i srednjih poduzetnika najvećim dijelom Varaždinske i Međimurske županije, ali i drugih hrvatskih županija i gradova. Banka posluje u skladu s regulatornim zahtjevima, a stopa adekvatnosti kapitala na razini je bolje kapitaliziranih srodnih banaka u Republici Hrvatskoj.

Ovom prilikom želja nam je također naglasiti da, sukladno zacrtanim strateškim ciljevima i zakonskoj regulativi, Vaba d.d. banka Varaždin nastavlja razgovore s više potencijalnih investitora zainteresiranih za ulazak u vlasništvo Banke i njen daljnji rast i razvoj, a o svim detaljima navedenih, sukladno zakonskoj regulativi i pravilima Burze, pravovremeno ćemo obavijestiti hrvatsku javnost", stoji u priopćenju.

Pročitajte više