Zagrijavanje ili pregrijavanje atmosfere: Onemogućen pristup službenoj stranici HČSP-a!

SLUŽBENA stranica HČSP-a pala je danas oko podne te je onemogućen pristup sadržaju. Posljednja vijest bilo je priopćenje u kojem se najavljuju tužbe.

"MI SMO već svu dokumentaciju dostavili našemu odvjetniku, koji će poduzeti potrebne pravne korake, a riječ je o izvrsnom poznavatelju međunarodnoga prava. Osim vlade, podnijeti ćemo tužbe i protiv svih medija koji su Hrvatsku čistu stranku prava označili kao nacističku i fašističku, a protiv anonimnih pokretača hajke na nas, podnijeti ćemo kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja", stoji na službenoj stranici Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) u priopćenju kojeg potpisuje predsjednik Josip Miljak.

Naime, Miljak je nezadovoljan zabranom dva javna skupa zakazana za 13. i 14. travnja.

"Iako smo našim gostima iz EU i prije tvrdili da je Hrvatska jedini bastion boljševizma i staljinizma u Europi, oni su smatrali da preuveličavamo stvarno stanje. Nakon vijesti o zabrani i govora mržnje koji dolazi iz Vlade, rekli su nam da smo uvelike umanjivali stvarno stanje. Naši gosti sutra svi dolaze, bez obzira na zabranu vlade, ali ipak skupove nećemo održati, ali ćemo poslušati i drugu zapovijed vlade, da su naši gosti dobrodošli kao turisti, pa ćemo ih povesti u obilazak grada i pokazati im oskrnavljenu zgradu Vlade", stoji u priopćenju HČSP-a.

Miljak kaže da je Hrvatska danas jadna i demokratski nezrelo društvo. Da je tome tako, smatraju iz HČSP-a, potvrđuje i izostanak reakcija koje bi se protivile zabranama skupova.

"Ne možemo ne spomenuti jednu podršku zabrani skupova od strane Daniela Srba. Prema izvorima iz njegove kampanje, Srb je takvu Konferenciju planirao održati s Jobbikom i još nekima uoči proteklih parlamentarnih izbora, ali je glatko odbijen, jer se nije povjerovalo u njegovu masonsko-rotarijansku iskrenost, pa je sada ljut na HČSP", stoji u priopćenju.

Pročitajte više