Živi zid neće braniti ženu koja će za Bandića glasati do kraja života: "Frajer je i volim ga"

Screenshot: YouTube

OBITELJ Hate Beganović iz Sopnice u petak očekuje deložacija koju će provesti Grad Zagreb. Bez obzira na to, ona priznaje kako će zauvijek glasati za Bandića "jer je on frajer" i ona ga "baš voli". Živi zid ih zbog toga neće braniti od deložacije.

"Ja otkad sam rođena glasat ću za Bandića, glasat ću u njega u svaka doba, iako me on deložira. Ja ću za njega glasati. Ja ga baš volim, dušom i srcem. On je jedan džentlman i najveći frajer među njima svima, muškosti ima u sebi i sve. Što da kažem drugo", rekla je Hata i dodala kako su optužbe na račun zagrebačkog gradonačelnika priče za malu djecu.

Ivan Pernar šokirao se onim što je čuo te priču i video objavio na svojem Facebooku.

"Sjećam se napada zbog toga jer sam odbio od deložacije braniti ženu koja podržava HDZ. Mediji su me tada prikazivali kao okrutnu baba rogu, koja eto "ne želi pomoći svima", a ne govore da ti ljudi ni sami sebi ne žele pomoći i prestati glasati za one koji ih žele deložirati.

Jučer kada mi je žena rekla da će glasati za Bandića iako ju taj lopov želi izbaciti na ulicu nisam mogao vjerovati. Naravno da sam ju odbio braniti, međutim, ovaj put nije bilo dežurnih dušebrižnika koji bi me prozivali. Valjda su uvidjeli ludost i neosnovanost svoje kritike", napisao je Pernar.
 

Pročitajte više