Aleksandra Kolarić: Nema tog čarobnog štapića koji će od Milanovića napraviti pobjedničkog lidera

Foto: FAH

ALEKSANDRA Kolarić putem Facebooka osvrnula se u nadolazeće izbore u SDP-u. Kao i mnogo puta do sada, još jednom je kritizirala Zorana Milanovića rekavši da nema tog čarobnog štapića koji će od njega napraviti pobjednika.

"Nema čarobnog štapića koji će, izborom Zlatka Komadine, SDP preko noći pretvoriti u vjerodostojnu, modernu i uspješnu stranku jer je to dugačak put. Kao što ne postoji ni čarobni štapić koji će peterostrukog luzera Zorana Milanovića pretvoriti u pobjedničkog lidera jer je to nemoguća misija, u kojoj nije uspio čak ni američki PR čarobnjak.

Međutim postoji u kamen uklesana garancija da se izborom Zorana Milanovića ubija mogućnost promjene i šansa za bolji i jači SDP, a izborna pobjeda postaje sve više nalik tlapnji i nedosegnutom snu.

Izbor Zlatka Komadine otvara vrata i mogućnost promjenama, bez kojih nema oporavka i jačanja SDP-a kao ni pobjede na izborima. Komadina otvara vrata nadi, a njeno ispunjenje ovisit će o njemu, ostatku novog vodstva i o članovima SDP-a", napisala je Kolarić.
 

Pročitajte više