Američki koledž dodjeljuje 350.000 eura stipendije: Požuri i prijavi se

Foto: Press

Rok za prijave za stipendiju na RIT Croatia u ranom upisnom roku istječe 15. veljače 2024., a prijavljeni kandidati imaju prednost kod donošenja odluke o dodjeli financijske potpore iz fonda od 350.000 eura. PRIJAVI SE odmah i iskoristi prednosti ranog upisnog roka.

Američkom i hrvatskom diplomom do karijere na globalnom tržištu

RIT Croatia međunarodni je kampus američkog sveučilišta RIT, poznatog po obrazovanju usmjerenom na pripremu za tržište rada. Na svojim kampusima RIT Croatia provodi sljedeće američke visokoobrazovne studije:

  • Dizajn novih medija - studij za stručnjake digitalnih medija budućnosti
  • Informacijske tehnologije - studente osposobljava za tražena zanimanja na globalnom IT tržištu
  • Međunarodno poslovanje – uz ključna znanja iz menadžmenta, financija i marketinga, studente osposobljava za upravljanje poslovanjem na inozemnim tržištima
  • Service Management – studente osposobljava za upravljačke pozicije u turizmu i uslužnim djelatnostima na međunarodnom tržištu

Ovaj američki koledž izvodi stručne prijediplomske studije za koje se stječu dvije diplome – međunarodno priznata američka sveučilišna diploma koju dodjeljuje RIT te hrvatska diploma koju dodjeljuje RIT Croatia.

Više od 3000 diplomanata svoje je visoko američko obrazovanje steklo na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu; danas grade karijere i postavljaju trendove u raznim industrijama, u više od 40 zemalja svijeta.

Većina diplomanata pronađe posao u roku do šest mjeseci od diplomiranja

Studij na engleskom jeziku, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata među kampusima RIT-a tijekom četverogodišnjeg studija (SAD, Europa, UAE), stjecanje relevantnog radnog iskustva tijekom studija u trajanju do 800 sati, individualizirani pristup studentima, međunarodno okruženje, i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia.

"Kod nas studenti od prvog dana sve o čemu slušaju na nastavi testiraju u praksi kroz brojne projekte, simulacije i rješavanje poslovnih slučajeva. Po uzoru na američki model, imamo pomno osmišljen sustav do 800 sati obvezne stručne prakse koje studenti obavljaju u području odabranog studija. Kad zbrojimo sve sate obvezne stručne prakse koje su naši studenti odradili u kompanijama od 1997. do danas, zanimljivo je da je odrađeno više od 600 godina prakse godine u gotovo 5000 kompanija iz više od 60 zemalja svijeta s više od 5500 mentora.", izjavila je Petra Vodopija Brković, voditeljica Odjela za razvoj karijera, odnose s diplomantima, programe razmjene i međunarodne studente.

Dani karijera na RIT Croatia, 2023.

Studiraj uz pomoć nepovratnih stipendija – prijavi se odmah i ostvari pogodnosti

Svake godine u te svrhe izdvajamo više od 350.000 eura i pomažemo studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia. Više od 80% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia:

  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2024. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore
  • Nudimo prilike za osvajanje stipendija iz raznih područja: poduzetništvo, umjetnost, društvena angažiranost, izvannastavna postignuća... Saznaj više
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Šanse da osvojiš stipendiju su velike – stoga se prijavi čim prije.

Za više informacija kontaktiraj Odjel za upise elektroničkom poštom (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

Pročitajte više