Američki tinejdžer zaklao ženu zbog novca za pivo

ALAN MICHAEL TANGUAY, 16-godišnjak iz Palm Baya u Floridi, prerezao je vrat ženi zbog krađe šest dolara kojim je kasnije kupio pivo. Policija ga je uhitila prekjučer i podnijela kaznenu prijavu za ubojstvo s predumišljajem, prenose američki mediji.

Mladićeva žrtva, 58-godišnja Patricia Kaliszeski, pronađena je još prošlog petka prerezanog vrata u lokvi krvi, na podu spavaće sobe u vlastitom domu. Imala je i nekoliko ubodnih rana po vratu.

U policijskom priopćenju navodi se da je Tanguay u kući ubijene pronašao kuhinjski nož te se prišuljao žrtvi "koja se pokušala obraniti od napadača". Tanguay ju je izbo po vratu te joj prerezao grlo, a ukrao je navodno samo šest dolara te se nakon brutalnog ubojstva počastio pivom.

Najmanje dvije osobe pojavile su se kao svjedoci na policiji i kazale da im je sam Tanguay kazao za ubojstvo. Policija navodi da su im svjedoci dali i druge informacije, koje bi po svemu sudeći mogao znati jedino ubojica odnosno oni kojima je on to rekao.

Tanguayeva majka rekla je policiji da je njezin sin i prije imao problema sa zakonom ali javnosti zasad ostaje nepoznato kakva je njegova kriminalna prošlost.

K.S.
Foto: sun-sentinel.com

Pročitajte više