Amerikanka nasmrt izbola dvije maloljetne kćeri pa ubila sebe

HOPE ORWICK iz Louisvellea u Kentuckyju, nožem je nasmrt izbola svoje dvije kćeri te potom sebi presudila pucajući si iz pištolja u glavu.

Njihova tijela jučer navečer oko 19.30 sati po lokalnom vremenu pronašao je njihov rođak, koji je i pozvao policiju na mjesto događaja, Prenosi CNN. Istražitelji su tijekom očevida došli do zaključka kako se zapravo radi o dvostrukom ubojstvu i samoubojstvu, kazala je glasnogovornica policije Alicia Smiley.

Rastrojena Orwick, ubila svoje dvije maloljetne kćeri, devetogodišnju Emily Orwick i osmogodišnju Lindsey Orwick. Policija je razgovarala  s 15 pripadnika šire obitelji Orwick, ne bi li razjasnila motiv, koji je doveo do te stravične tragedije.

"Bile su to predivne djevojčice. Nikad nisu stvarale probleme", kazala je 48-godišnja susjeda Mechelle Rockey, koja je dodala kako je često djevojčice vidjela kako se igraju ispred kuće. "Ostala djeca u susjedstvu prestravljena su smrću djevojčica", rekla je Rockey i objasnila kako su se sva djeca iz susjedstva uvijek zajedno igrala.

B.V.
Foto: wikimedia.org

Pročitajte više