Amerikanka ostavila djecu u autu i otišla krasti. Auto se potom zapalio

Foto: Oviedo Police Department

24-GODIŠNJA Alicia Moore iz Orlanda na Floridi je osumnjičena da je ostavila svoje dvoje djece u automobilu koji se zapalio dok je ona navodno krala. U zapisniku o uhićenju je navedeno da je Moore ostavila djecu u vozilu ispred trgovačkog centra oko podneva 26. svibnja. 

Ona i "nepoznati muškarac" potom su navodno otišli u robnu kuću i proveli oko sat vremena kradući dok je vani njezin automobil planuo. Kad je vidjela da joj automobil gori, "ispustila je ukradenu robu" i pobjegla iz trgovine, stoji u izvješću. Automobil je u požaru uništen, piše Sky News.

Uzrok požara nije poznat

Prolaznici su pomogli djeci da izađu iz auta, ali jedno dijete je zadobilo "opekline prvog stupnja". Izvješće ne navodi koliko su djeca stara. Moore se sada suočava s optužbama za teško zanemarivanje djeteta, kao i nepovezanim optužbama za sitnu krađu, napad i nanošenje povrede osobi starijoj od 65 godina.

Uzrok požara nije poznat, ali u izvješću se objašnjava da je zanemarivanje pridonijelo ozljedama djece i da je "do požara došlo tijekom majčinog počinjenja kaznenog djela". Jamčevina joj je postavljena na 20.000 dolara, a pred sud bi trebala biti izvedena 27. lipnja, nakon što je prethodno rekla kako se ne osjeća krivom. 

Pročitajte više