Ana Tenžera otišla s Kerumove televizije jer ju je napao suvlasnik Robert Tafra?

LIJEPA Ana Tenžera nikako ne može naći svoj mir. Nakon neugodne epizode sa otkazom na RTL-u zbog prepisivanja starog priloga o zagađenju u Sisku, nema je više ni na Kerumovoj Televiziji Dalmacija, na kojoj je vodila izborni program.

Do frke je došlo prije koji dan u studiju smještenom u Kerumovom Jokeru. Bjesnio je Robert Tafra, novi suvlasnik, koji je već imao stanovitih problema s pravosuđem RH u slučaju TT banke. Spominje se svašta, da je Tafra oteo telefon Ani kad je krenula tražiti pomoć, pa da je morala bježati i tražiti pomoć od Keruma, koji ju je, kako čujemo, htio zaštiti.

"Ma dajte, ništa takvo. Ispao je problem oko krive najave, koju je greškom pustio realizator emisije. Ja sam se tu samo zatekla. Nije bilo tako kako ste opisali... Sve je u redu", kazala nam je Ana navečer, nakon što je odradila emisiju. No, idući dan nova situacija. Ane više nema na Kerumovoj televiziji. "Stisli su me bronhiji, zaželjela sam se dečka i Zagreba. Vratit ću se za koji dan, sigurno", javila nam se Ana sa autoputa.

Boris Gabela, direktor TV Dalmacije, tvrdi da se ne radi o otkazu, već Aninoj želji da se malo odmori. "Uzrujali su je brojni upiti novinara o tome što se dogodilo. Razumljivo nakon onoga što joj se dogodilo na RTL-u. Bili smo vrlo zadovoljni kako je radila i ponudili smo joj nastavak suradnje. No, eto, tako je odlučila", kaže Gabela.

Dragan Miljuš
Foto: Vjesnik

Pročitajte više