anto kovačević u zadru: hrvatska je dosegnula dno

Koalicija HKDUa i HČSPa održala je večeras u Zadru središnji predizborni skup za IX. izbornu jedinicu, na kojem je nositelj i prvi kandidat s liste dr. Anto Kovačević rekao da je Hrvatska dosegnula dno te da joj je potreban radikalan zaokret. L

"Potrebno je iščupati korov iz zemlje, kako bi se zemlja mogla obrađivati", poručio je, navevši da je ključan grijeh Račanove Vlade to što je učinila sve da se zaborave i prezru žrtve rata, da se zaborave Vukovar i Škabrnja.

"Naša je sveta dužnost, jer nas žrtve na to obvezuju, da iziđemo na izbore i smijenimo sadašnju vlast", rekao je Kovačević, dodavši kako narod s onima koji šalju svoje generale na giljotinu nema budućnosti. Stoga je na idućim izborima potrebno takvima reći zauvijek zbogom, istaknuo je Kovačević, dodavši da Ivica Račan ovaj narod drži "ovcama za šišanje".

"Nećete pogriješiti ako dadete glas koaliciji HKDU - HČSP, ako glasujete za Antu, jer ni jedan Ante u Hrvata nije bio loš", poručio je Kovačević.

Na skupu je nastupio i drugi kandidat s liste Tadija Barun (HČSP), rekavši da su na kandidacijskim listama te koalicije branitelji i to mahom na vrhu. "Dobijemo li saborske mandate, nećemo se ustručavati pozvati na odgovornost visoke državne dužnosnike zbog izdaje i odavanja državnih tajna, uključivo i predsjednika Mesića", zaključio je Barun.

(Hina) ima dd

Pročitajte više