Policajac iz Australije poskliznuo se i pao na proslavi svojih zaruka pa umro

Foto: Facebook

Britanac koji se preselio u Australiju kako bi postao policajac umro je tijekom proslave svojih zaruka nakon što se poskliznuo i pao na tlo te si pritom presjekao karotidnu arteriju, piše Independent. Tragedija se dogodila u Zapadnoj Australiji.

Liam Trimmer (29) preminuo je u nedjelju u svom domu u zapadnoj Australiji tijekom zabave s prijateljima i obitelji. Okupljeni su pokušali spasiti mladog policajca, no nije mu bilo spasa. Trimmer je preminuo od obilnog krvarenja nedugo prije dolaska hitne pomoći na mjesto događaja, priopćila je policija.

Njegovi kolege iz policije, Trimmera opisuju kao "izvanrednog policajca koji je volio pomagati zajednici". Istraga smrti 29-godišnjaka je pokrenuta jer nije bilo jasno kako je pao i zadobio smrtonosnu ozljedu na vratu.

"Bio je vrijedan član plave obitelji"

Trimmer se iz Velike Britanije preselio u Australiju 2013. i diplomirao na Policijskoj akademiji Joondalup. Nakon toga se preselio u grad Kalgoorlie. Pridružio se Odredu za borbu protiv bandi i skupini za taktičko reagiranje u tim snagama te postao jedan od istaknutih članova lokalne zajednice, piše Independent.

Policijski sindikat Zapadne Australije opisao je Trimmera kao "vrijednog člana plave obitelji", dodajući da je njegova smrt "užasna tragedija".

"Svaki put kad se dogodi smrt policajca, nije važno kako, to stvarno uzdrma jezgru policijske obitelji", rekao je novinarima predsjednik sindikata Paul Gale.

Trimmerovo tijelo poslano je na obdukciju, priopćile su vlasti. 

Pročitajte više