Automatskim oružjem usmrtio konobaricu

TRIDESETŠESTOGODIŠNJI muškarac iz Čabra jučer je oko 21,30 sati automatskom puškom na ulazu u kafić "Bingo" u Čabru ubio konobaricu Sandru Vrus (31) iz Crnih Lazi, a D.M. (51) iz Čabra ranjen je u desnu natkoljenicu, priopćila je danas primorskogoranska Policijska uprava.

Očevidom je utvrđeno da se naoružani muškarac jučer oko 21,30 dovezao blizu kafića "Bingo", te je dva puta, u kraćim rafalima, pucao u zrak.

Zatim je, u namjeri da ubije Sandru Vrus, došao do ulaza u kafić i iz neposredne blizine pucao u nju. Sandra Vrus je umrla, a očevidom su utvrđene višestruke rane na glavi, prsima i trbuhu, stoji u priopćenju.

Muškarac je oružje iz kojega je pucao ostavio u kafiću i vratio se do automobila, u kojem su ga i zatekli policajci, koji su ga, bez otpora, priveli u policijsku postaju u Čabru.

U trenutku dok je muškarac pucao u Sandru Vrus u kafiću "Bingo" bilo je šestero gostiju, a D.M. iz Čabra ranjen je u desnu natkoljenicu.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjiva djela ubojstva i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, 36-ogodišnjak je uhićen, te će danas poslijepodne, nakon konzultacija sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, uz kaznenu prijavu biti priveden u Istražni centar riječkoga Županijskog suda, ističe u priopćenju primorsko-goranska Policijska uprava.

Pročitajte više