Autor skandaloznog govora u Kninu bivšeg zapovjednika proglasio bolesnim jer je kritizirao Thompsona

Foto: N1

IVICA GLAVOTA, predsjednik Udruge splitskih specijalaca danas je kao predstavnik veterana održao skandalozan govor na na proslavi 21. obljetnice Oluje u Kninu.

U neprimjerenom govoru izjavio je kako je "sa svojom vojom braćom uzeo oružje kako bi zaustavili četničku hordu".

"Lustracija je istina, kad se oslobodimo tog tereta lakše ćemo kročiti naprijed. Narode moj, ne dopustite da nas vuku za nos. Priznajem da sam sa svojom braćom uzeo oružje kako bi zaustavili četničku hordu. Ispričavam se svima kojima nismo uspjeli pomoći, a najviše tebi narode što nismo odradili posao do kraja i što sada morate trpjeti sranja u vlastitoj zemji. Ispričavam se", kazao je Glavota koji je ustvrdio kako "posao u Oluji" nije odrađen do kraja.

Glavota se inače nedavno obrušio na svog bivšeg zapovjednika Jozu Režića koji je kritizirao Thompsona ustvrdivši kako je on "prodana duša" i "najveći neprijatelj hrvatskog naroda".

Glavota je nakon toga zaključio kako je njegov bivši zapovjednik nenormalan i bolestan, a zamjerio je i Indexu objavljivanje "ovakvih gadosti, bez da su se upitali je li taj čovjek normalan".

Htjeli smo ga upitati kako je došao do takvog zaključka, jer se nama Režić činio vrlo pribran i suvisao. 

"Niste u redu, neću s vama pričati, odjebi", bilo je sve od Glavote. Prije nego je poklopio vezu uspio nam je otkriti da je na Hvaru na Ultri.

 

Pročitajte više