FOTO Bandićev parking od 120 kuna, onaj na Bundeku, zjapi prazan

Foto: Čitateljica Indexa

U LIPNJU prošle godine Zagreb je uveo dnevnu naplatu parkinga na Bundeku po cijeni od čak 120 kuna! Bundek je odlukom Zagrebparkinga ušao u crvenu zonu, evo kako su to pojasnili tada:

"Podružnica Zagrebparking u sustav kontrole i naplate uvodi parkirališta na lokaciji Bundek, omeđena Mostom slobode, Mostom mladosti, Savskim nasipom i Ulicom Damira Tomljanovića Gavrana. Javna parkirališta organizirana su u I.2 zonu (crvena) u kojoj je, sukladno Pravilniku o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža, dostupna kupnja dnevne parkirališne karte po cijeni od 120,00 kn, koja vrijedi 24 sata od trenutka izdavanja.

Dnevna parkirališna karta za I.2 zonu može se kupiti na blagajnama podružnice u Ulici Grada Vukovara 41 i u Šubićevoj ulici 40/III ili će biti izdana od strane ovlaštene osobe na samom parkiralištu".

Dodali su kako se zaustavljanje od petnaestak minuta neće naplaćivati te vozačima predložili da svoj automobil ostave na parkingu iza zgrade Ine, što čini se i rade jer, sudeći po fotografijama naše čitateljice, Bandićev skupi parking zjapi prazan:

Pročitajte više