Beba iz masakra na Kajzerici je dobro, nalazi se u Domu za nezbrinutu djecu

Screenshot: Index/Pixell

U NOVOM ZAGREBU, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, sinoć se nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba, a preživjela je samo dvomjesečna beba koja nije ozlijeđena.

Dijete se nalazi Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj, a logopedinja Svjetlana Tončetić Bogović, koja tijekom današnjeg dana vrši funkciju zamjenice ravnateljice, potvrdila je Indexu da je beba dobro, da spava i da “papa”.

Stravično ubojstvo

Policija je danas na konferenciji za novinare otkrila detalje o ubojici, ali i o žrtvama. Ubojica je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina i zove se Igor Nađ. S jednom od žrtava, Majom Tojagić, imao je bebu koja je jedina preživjela ovaj masakr.

Maja Tojagić i ubojica bili su zaručeni, a Igor Nađ je ubio i njezinu sestru Josipu i 10-godišnjeg sina te njezine roditelje Dragomira i Filjku. Ubijen je i Davor Paušak s kojim je Josipa bila u vezi.

“Djetešce se nalazi kod nas, u dobrom je općem stanju“

“Djetešce se nalazi kod nas, u dobrom je općem stanju, spava, papa i sve je, za sada, u redu. Smješteno je kod nas noćas i dobrog je zdravstvenog stanja, što je najvažnije u ovom trenutku“, izjavila je za Index logopedinja Svjetlana Tončetić Bogović.

Na upit zna li se koja je daljnja procedura s obzirom na to da je dijete ostalo bez oba roditelja, Tončetić Bogović je odgovorila kako je Centar za socijalnu skrb nadležan za ta pitanja.

“Centar za socijalnu skrb provodi sve aktivnosti u vezi djeteta. Mi smo u kontaktu s Centrom i sigurno će se, kada se budu znali svi važni čimbenici, donijeti odluke koje su u najboljem interesu za dijete. Dakle, Centar za socijalnu skrb je nadležan i brine o svemu, a mi s njime surađujemo“, kazala je.

Pročitajte više