BenQ-ov Siemens EF61 - samo za žene

BENQ MOBILE je lansirao na tržište novi mobilni telefon u limitiranoj seriji BenQ-Siemens EF61. Osobit dizajn novom uređaju pruža jedinstven ženski šarm.

Nježno zaobljenih kontura, preklopni telefon EF61 krase žive boje i cvjetni ukrasni detalji. Na sam dodir tipke unutarnji ekran pretvara se u praktično malo ogledalo.

Telefon je izrađen tako da udovolji sofisticiranom ukusu nježnijega spola. Stoga, ukoliko se često nalazite u situaciji da trebate popraviti frizuru ili diskretno nanijeti ruž na usne, 1.8-inčni unutarnji ekran (TFT kvalitete, 262.000 boja, 128 x 160 piksela) pretvara se u praktično malo ogledalce.

Glazba je integrirana na music playeru, koji podržava glazbene formate kao što su MP3, AAC i WMA. Dok se čuju zvuci omiljene melodije, tekst dolazne poruke pojavljuje se na zaslonu mobitela, što ukazuje na posebnu funkciju istodobnog čitanja poruke i slušanja glazbe.

Glazba se uz pomoć ugrađenog equalizera zvuka može prilagoditi vlastitom ukusu. Stereo-slušalice HES-104 i HES-108 praktično su uklopljene u dizajn samog mobitela te pružaju prilično visoku kvalitetu zvuka.

Za spontano fotografiranje na raspolaganju je 1.3-megapikselna kamera s 4x digitalnim zoomom. Zahvaljujući funkciji Living Picture, glasovni zapis također može biti snimljen uz svaku fotografiju.

Uporabom ugrađene kamere može se uzastopce fotografirati seriju od 9 fotografija. Za melodije, fotografije i ostale sadržaje trebalo bi se naći dovoljno mjesta za pohranu na mikro-SD kartici.

Index.hr/

Pročitajte više