Beograđanina ubio televizor

U EKSPLOZIJI televizora u svom stanu u beogradskom naselju Padinska skela jučer je oko 6.30 sati poginuo 42-godišnji Furtula Vukić. Kako prenosi Press, nakon eksplozije je buknuo požar, a vatrogasci i policija su u stanu pronašli Vukićevo pougljenjeno tijelo.

Vukić je u stanu živio sam, a požar je primijetio njegov kum Nenad Radovanović, koji je odmah razvalio vrata. "Miris paljevine sam osjetila oko 7 sati. Pokušala sam otkriti odakle smrad dopire, ali nisam uspjela. Dolazila sam i do Furtulinih vrata, ali ništa posebno nije ukazivalo da je unutra izbio požar. Ubrzo sam čula kako netko razgovara na drugom katu. Furtulin kum ga je pokušavao dozvati, a ulazna vrata od stana je razvalio tek nakon što je vidio da iz njega izlazi dim", ispričala je jedna susjeda.

"Kada je provalio unutra, stan je bio pun dima. U dnevnoj sobi Radovanović je zatekao uništen televizor i Furtulino spaljeno tijelo, koje se nalazilo u fotelji pored televizora. Radovanović je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali nesretnom čovjeku nije bilo spasa", dodala je.

Istražitelji su naveli kako se Vukić, koji je sjedio na udaljenosti od svega metar i pol od televizora, najvjerojatnije onesvijestio od siline eksplozije. Njegovo tijelo je potom izgorjelo u požaru. Točan uzrok smrti će biti utvrđen obdukcijom.

I.M.
Foto: Press

Pročitajte više