Beogradski gradonačelnik sućut izrazio putem Instagrama, trenutno je na odmoru

Foto: Milan Maricic/ATAImages/Pixsell

NAKON nezapamćene tragedije u OŠ Vladislava Ribnikara, u kojoj je učenik Kosta Kecmanović ubio devetero ljudi, gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uputio je sućut obiteljima stradalih preko društvenih mreža.

No, kako piše Nova.rs, zapanjujuće je da se on kao gradonačelnik grada u kojem se dogodila tragedija nije pojavio na mjestu događaja.

Šapić je, dodaju, kao gradonačelnik barem simbolično morao biti uz svoje sugrađane u ovim teškim trenucima.

Oglasio se na društvenim mrežama

No za to vrijeme on je, pišu, na godišnjem odmoru i osim što se oglasio na društvenim mrežama, kao gradonačelnik Beograda nije poslao čak ni službeno priopćenje o cijelom slučaju.

Nije nadležan?

Prema informacijama Nova.rs, Šapić je trenutno na odmoru u inozemstvu. Navodno su članovi vlade tražili od Šapića da se uključi, ali on je, opet navodno, poručio da nije nadležan.

Ovo je napisao na društvenim mrežama:

"Kao gradonačelnika Beograda, ali, prije svega, kao čovjeka i oca, duboko me potresla vijest o jutrošnjem tragičnom događaju, nezapamćenom u povijesti našeg grada.

U ime Grada Beograda i u svoje osobno ime, izražavam najdublje saučešće obiteljima poginule djece i domara, svjesni neopisive boli i tuge koju osjećaju", napisao je Šapić na Instagramu.

Pročitajte više