Bilice blues: Kiki Stojanović i Miro Vlaj obračunali se ispod zatvorskog tuša!

POČETKOM tjedna zaiskrilo je na Bilicama. Gadnim propustom osiguranja pod tušem su se u isto vrijeme našli Kristijan Stojanović Kiki i Miro Pivac zvani Miro Vlaj. Tko pozna prilike u Splitu, zna da se to nikako nije smjelo dogoditi. Vlaj je, naime, naoštren na Kikija jer mu viđa kćer.

Svjedoci neupitne vjerodostojnosti

Stojanović se Pivcu nikako ne dopada. O tome je govorio i na nedavnom suđenju za kilo kokaina iz Amsterdama.

Premda je Indexu dobro obaviješteni izvor otkrio da je Pivac udario Stojanovića, a ovaj mu nije uzvratio, Branko Peran, šef Uprave za zatvorski sustav, kazao nam je kako je sve zapravo ostalo na verbalnom sukobu. Tako makar navode svjedoci. Peran kaže da nema potrebe sumnjati u njihovu vjerodostojnost.

Vlaj uhvaćen zbog kile kokaina, a nije se ni tinta na presudi osušila...

Pivac je u splitskom zatvoru već gotovo godinu dana. Uhvatili su u prosincu 2010. godine po povratku iz Amsterdama. Zajedno sa Ninom Škarom, koji je nosio kilo kokaina, nedavno je nepravomoćno osuđen na pet i pol godina zatvora. Pivac je dosta teško podnio presudu suca Vladimira Živaljića. Kad je čuo koliko je dobio, počeo se tresti. Pozlilo je i njegovoj djevojci Kristini Sesar, koja mu je radila društvo u Nizozemskoj.

Sudac Živaljić odrezao je kaznu imajući u vidu, kako je to lijepo pojasnio, da je Pivac uhvaćen, a da se tinta na presudi za heroin i kokain iz 1998. godine još nije ni osušila. Tjedan dana nakon što je ta presuda postala pravomoćna, Pivac je policiji opet dopao šaka.

Zbog heroina su ga prvi put osudili sredinom 90-ih. Nije se nasjedio u zatvoru jer ga je pomilovao Tuđman. Kaznu za heroin i kokaina iz 1998. godine od dvije godine i četiri mjeseca odgulio je u pritvoru, odmah nakon uhićenja tako da nije ni morao u zatvor nakon što je presuda postala pravomoćna. Možda bi bilo bolje da je. Onda ga ne bi uhvatili s prstima u pekmezu.

Zabranjena ljubav

Nije zamjeriti Pivcu što mu se čini da Kiki nije idealan ženik. Svako malo upada u probleme. Osuđivan je za dilanje, atentat, nasilje... Nedavno su pucali na njega, a u zatvor je dospio nakon što se otkrilo da je upravo on tijekom privođenja sakrio pištolj u sudskom zahodu. Dobio je 22 dana zatvora i baš kao za peh pod tušem završio sa nesuđenim puncem koji ga baš ne simpatizira. Kakva zatvorska Santa Barbara.

Pročitajte više