Bit će iznenađenja: Stipe Petrina izlazi na izbore, na listi i zapovjednik specijalaca koji ne voli Thompsona

Foto: Index

STIPE PETRINA, načelnik Primoštena, izlazi na izvanredne parlamentarne izbore. Petrina je nakanu potvrdio Indexu.

"Spremamo se za izbore. Bit će puno pozitivnih iznenađenja", kazao nam je Petrina. 

Petrina na izborima u cijeloj Hrvatskoj?

Pregovara sa nekoliko udruga i nezavisnih lista, do sredine kolovoza sve bi trebalo biti poznato. Petrina kani okupiti dovoljno ljudi da na izbore izađe u svim izbornim jedinicama. 

U onoj matičnoj, u 9. izbornoj jedinici, naći će se Jozo Režić, ratni zapovjednik Specijalne policije u Splitu, koji je prošlog tjedna izazvao lavinu komentara objavom kako je "Thompson najveće zlo hrvatskog naroda".

"MOST je srušen, ali je Stipe ostao ponosit kao jablan među borićima"

Petrina i Režić sastali su se jučer u Primoštenu.

"Stipu pratim već duže, i prije njegovog odlaska u Sabor imao sam o njemu lijepo mišljenje kao usamljenom borcu. Ovih dana obratilo mi se nekoliko mojih prijatelja iz različitih stranaka. Tražili su da im se priključim u ovo predizborno vrijeme, no ja sam to sve lijepo diplomatski odbacio. Pitao sam se, pripadam li ja kome od njih i jesam li im ikada pripadao? Ne, nikada nisam pripadao nikome još od 1990. godine kada sam bio član HDZ-a. 1991. godine stranku sam napustio. Kada sam malo bolje razmislio, shvatio sam da postoji samo jedan čovjek s kojim bi bez iti malo sumnje išao na istu stranu, u isti boj. To je prekaljeni borac protiv nepravde i jada. To je Stipe Petrina. Kada sam shvatio da pripadam jedino političkoj opciji tog čovjeka, pogotovo kada ga se sjetim kako ga je otkantao MOST, u meni je nagon bivao sve jači. Nazvao sam mog prijatelja i zamolio ga da me poveže s njim. Našli smo se, porazgovarali, dogovorili, obećao sam mu bezrezervnu podršku. Idemo zajedno, idemo u nove pobjede, idemo kontra svega što ne valja. MOST je srušen, ali je ostao Stipe, ostao ponosit kao jablan među borićima", napisao je Režić na svom Facebook profilu.

 

Pročitajte više