Bivša ljubavnica tuži Georgea Soroša za 50 milijuna dolara jer joj nije kupio stan



POZNATOG milijardera Georgea Soroša bivša ljubavnica tuži za 50 milijuna dolara! Tužbu protiv 80-godišnjeg Soroša 28-godišnja Adriana Ferreyr podnijela je na sudu u New Yorku. Tereti ga da joj je izazvao duševne boli.

Ferreyr, Soroševa višegodišnja ljubavnica, tvrdi da joj je milijarder dva puta obećao kupiti stan, ali niti jednom nije ispunio obećanje. Bivša zvijezda brazilskih sapunica Ferreyr tvrdi da joj je Soroš na ovaj način nanio duševnu bol, s obzirom da je uložila mjesece u potragu za stanom, te angažirala i brokere i dizajnere da joj pomognu u potrazi.

"Soroš ne samo da je prekršio svoja obećanja, već je krenuo u namjernu i zlobnu kampanju zlostavljanja i zastrašivanja protiv Ferreyr, koja je rezultirala njenom patnjom", navodi se u sudskom podnesku. Ferreyr također tvrdi da joj je Soroš obećao kupiti stan u New Yorku vrijedan 1,8 milijuna dolara, ali umjesto toga ga je dao drugoj ljubavnici.

To joj je, tvrdi Ferreyr, Soroš priznao u kolovozu prošle godine, dok su zajedno ležali u krevetu. Kaže da ga je pitala zašto bi učinio nešto tako okrutno, nakon čega je Soroš, prema riječima bivše ljubavnice, postao ljut i nasilan, te je udario preko lica i zgrabio je za vrat. Ferreyr tvrdi da ju je Soroš pokušao udariti i noćnom lampom.

Soroš demantira sve optužbe, a njegov odvjetnik William Zabel izjavio je da je tužba sasvim neutemeljena, prenosi Sydney Morning Herald. Zabel priznaje da je Soroš imao vezu s brazilskom glumicom, ali kaže da su se samo povremeno viđali i da nisu bili u ekskluzivnom odnosu.

Pročitajte više