Bivša misica koja je ubila poduzetnika divljala u zatvoru, zabranili joj posjete

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

SUNITI HINDIĆ, koja je u pritvoru u mostarskom zatvoru zbog sumnje da je ubila 55-godišnjeg vlasnika motela Ninu Ivankovića, izrečena je mjera zabrane posjeta na period od 30 dana.  

Ona je, kako piše Dnevni Avaz, 29. veljače u podne, u naletu bijesa, razbila staklo na prozoru u svojoj ćeliji te se posjekla po rukama u predjelu lakta, dok je zatvorskim čuvarima koji su intervenirali upućivala krajnje pogrdne riječi i psovke. Iako je odmah pozvana hitna pomoć, 21-godišnjakinja je odbila liječničku pomoć. 

"Ovo nije prvi put da ona skreće pažnju na sebe i da se nedolično ponaša, ali daleko od toga da je pokušala samoubojstvo. Mi smo odmah reagirali i zatražili sankcije, a odbijen nam je zahtjev o njenom premještanju u Tuzlu", rekli su iz Uprave KPZ-a Mostar.

Suniti Hindić je i ranije, zbog nedoličnog ponašanja, nakon što se dovikivala sa zatvorenikom iz susjedne ćelije, izrečena zabrana posjeta koja je trajala deset dana. 

S druge strane, dok u pritvoru čeka na podizanje optužnice za ubojstvo Ivankovića, Hindić je, kako saznajemo, u Općinskom sudu Mostar optužena za tešku krađu.

Podsjetimo, Nino Ivanković je ubijen u listopadu 2019. hicima iz vatrenog oružja u svojem motelu, a kako se neslužbeno saznaje, ubijen je s leđa, s više hitaca. Pored njega policija je pronašla pištolj. Na mjestu zločina uhitili su muškarca te potom krenuli u potjeru za bivšom misicom Hercegovačko-neretvanske županije. Policajci su imali jake indicije da je ona sudjelovala u zločinu. Uhvatili su je nekoliko dana kasnije.

Pročitajte više