Bivši producent reality showa Survivor u Meksiku optužen za ubojstvo supruge

MEKSIČKI državni odvjetnik optužio je bivšeg producenta popularnog reality showa Survivor Brucea Beresford-Redmana da je u Cancunu ubio svoju suprugu Monicu Beresford-Redman, te je izdan nalog za njegovo uhićenje, prenijeli su svjetski mediji.

Monica Beresford-Redman nestala je 5. svibnja, otišavši iz hotela u kojem je boravila s obitelji u kupnju, no nikada se nije vratila. 38-godišnji Beresford-Redman je nakon ženinog nestanka izjavio da se ona jednostavno nije vratila u hotel, a nakon dva dana njezino je golo tijelo prerezanog vrata nađeno u odvodnom kanalu u neposrednoj blizini hotela.

Producent je tada uhićen pod optužbom da je ubio svoju 42-godišnju suprugu, no nakon ispitivanja je pušten zbog nedostatka dokaza. Iako je policija zatražila da zbog nastavka istrage ne napušta zemlju, Beresford-Redman se oglušio na zahtjev policije i vratio se u Los Angeles gdje je živio s obitelji, pravdajući se namjerom da bude uz maloljetnu djecu. Optužnica je podignuta samo dan nakon mise zadušnice koja je za ubijenu Monicu održana u američkom Culver Cityju, prenose mediji.

Pročitajte više