Bivši suradnik Miše Kovača opet privlačio pozornost u centru Zadra, pogledajte što je sada napravio

Foto: Pixsell/ Dino Stanin

DANAS je u centru Zadra opet prosvjedova bivši boksač i dugogodišnji promotor Mate Miše Kovača Davor Dujić. On je već prosvjedovao prije nekoliko tjedana kad je na centralni zadarski trg dovezao automobil. Na njega je tada stavio kantu s gorivom. Razlog njegovog prosvjeda su višemilijunski dugovi koji su mu se nagomilali, kako tvrdi, ne njegovom krivnjom.

Danas je, pak, opet prosvjedovao. Ali ovog puta umjesto auta i kante benzina, postavio pano s fotografijama ljudi s kojima je surađivao i kojima je pomogao, a takvih je, kako je rekao, 123. Među njima je i Miško Kovač.

"Želim dogovoriti sastanak s čelnicima Gradske uprave. Želim priznanje duga, te da im javno kažem što im imam reći. Do tada neću ništa otkrivati", rekao je Dujić, a prenosi Zadarski.

"Posuđivao je on novac većem broju ljudi, uključujući zadarsku političku vrhušku, a sad ga žele napraviti ludim i prikazati nasilnikom da mu ne moraju vratiti novac. Meni je također posudio novac za organiziranje koncerata. Bio sam mu dužan šest, sedam godina i na koncu sam mu sve vratio, ali bio je zbilja strpljiv", kazao je 43-godišnji Zadranin koji je došao Dujiću dati podršku.

Dujićev glavni problem su višemilijunski dugovi prema bankama i državi koji mu stižu na naplatu, a pritišću i njegove jamce. U ponedjeljak se na njegov poziv ponovno nije odazvao gradonačelnik Božidar Kalmeta, a Dujić je najavio idući prosvjed kada će sa sobom dovesti 123 osobe koje su mu dužne.



 

Pročitajte više