Bjelovarčanin snimku svog divljanja objavio na YouTubeu pa završio u policiji

BJELOVARSKA policija pokrenula je prekršajni postupak protiv 37-godišnjeg Bjelovarčanina Željka P. koji je prije nekoliko dana na YouTube postavio snimku svoje vožnje motorom tijekom koje je napravio nekoliko prometnih prekršaja.

Na snimci na kojoj se vidi i datum 19. travnja, također se vidi da je vozač toga dana na određenim dionicama vozio brzinom i do četiri puta većom od maksimalno dozvoljene odnosno papučicu gasa je "stisnuo" do brzine od oko 300 km/h.

Osim prebrze vožnje, Suzuki koji je vozio bio je bez registracije, a tijekom vožnje je prelazio u suprotni kolnički trak i na taj način nekoliko puta ugrozio živote ostalih vozača. Divljačka vožnja trajala je preko tri minute, barem sudeći prema snimci koju je motociklist sam snimio i postavio na YouTube.

Policija navodi kako je uvidom u snimku utvrđeno da je Željko P. počinio niz prometnih prekršaja, a uz optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Bjelovaru policija će o vozačevom "divljanju" izvijestiti i Općinsko državno odvjetništvo koje će razmatrati njegovu moguću kaznenu odgovornost.

I.K.
Foto: YouTube

Pročitajte više