Boris Miletić na Facebooku objavio putovnicu Republike Istre i podigao buru: "Glupo i sramotno!"

Foto: Facebook, FAH

GRADONAČELNIK Pule i šef istarskog IDS-a Boris Miletić nedavno je na svojem Facebook profilu objavio fotografiju putovnice "Republike Istre".

Njegova objava u samo dva dana prikupila je 630 likeova i 110 shareova, ali i izazvala mnogobrojne komentare - uglavnom negativne.

U nastavku prenosimo dio komentara.

"Iskreno se nadam, Miletiću, da Vam je netko hackirao stranicu ili zlorabio Vaše ime i prezime, jer ako iza ovoga uistinu stojite, onda je u pitanju provokacija gora od one Raškovićeva unuka. Očekujem da nam ubrzo objasnite o čemu je riječ, da vidim ima li elemenata za podnošenje krivične prijave protiv Vas. A ako je šala, krajnje je glupa...", piše jedan komentator.

"Nisu vama u glavi sve koze na broju!"

"Od Hrvatske se jedino ne odričete hrvatske kune. Kako vam ona ne smeta, a dobro znate kada i kako je nastala!! Sram vas bilo, pljujete po kostima predaka! Nisu vama u glavi sve koze na broju!", dodaje drugi.

"Talijani su nam preoteli Istru nakon kraja Prvog svjetskog rata i opet bi da mogu, a osim njihovih stoljetnih pretenzija sada bi ju očito matici zemlji preoteo Milanovićev satrap", dodaje treći.

"Ovo je provokacija nad provokacijama! Sramite se "druže" Miletiću! Nadam se da će vas istarski Hrvati kazniti na izborima!", ističe pak četvrti.

Pročitajte više