Boris Milošević: Vrijeme je za konkretnu akciju, uklonite "crno brdo"

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

SABORSKI zastupnik SDSS-a Boris Milošević istaknuo je danas da je vrijeme za konkretnu akciju i uklanjanje "crnog brda", nezakonitog odlagališta otpadne troske u Biljanima Donjim.

"Sad je vrijeme za konkretnu akciju, donesene su sve moguće odluke i rješenja, imamo presudu Europskog suda i opomenu Europske komisije, a ono što najviše treba mještanima Biljana Donjih su kamioni i utovarivači", kazao je Milošević u saboru iznoseći stajalište u ime Kluba SDSS-a.

"Apeliram na vladu i resorno ministarstvo, ostavite se administracije i krenite uklanjati crno brdo", dodao je.

SDP-ovka se obrušila na HZZO

Andreja Marić (Klub SDP) obrušila se pak na Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje kritizirajući prijedlog odluke o uklanjanju s liste posebno skupih lijekova druge linije za liječenje multiple skleroze.

"Ta odluka značila bi vraćanje dvadeset godina unatrag u liječenju multiple skleroze", ustvrdila je Marić te upitala tko sjedi u administraciji i donosi takve loše odluke, zašto ne konzultiraju stručna društva i igraju se živcima pacijenata.

Stipo Mlinarić (Klub Domovinskog pokreta) upozorio je pak na probleme koje imaju Hrvati iz Bosanske Posavine pri prelasku hrvatske granice.

"Postupa se prema njima kao da švercaju narkotike, pretresa, baca hrana, ne da im se ništa unijeti u Hrvatsku", kazao je Mlinarić navevši da nekoliko kila sira ili krumpira neće nikoga oštetiti.

Pročitajte više

 

Pročitajte više