Bratu nestale Martine Horvat na račun uplaćen veći novčani iznos?

BRAT nestale Martine Horvat, Boris Horvat, već je peti dan zaredom na ispitivanju u zagrebačkoj policiji jer su istražitelji otkrili da mu je na račun uplaćena veća svota novca. Martinin brat nije uhićen te on svakoga dana dobrovoljno dolazi na ispitivanje u policiju u Heinzelovoj ulici.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, kriminalisti koji rade na ovome slučaju su detektirali uplatu na Borisov račun te identificirali uplatitelja. Upravo je sumnjiva novčana transakcija glavna tema razgovora u prostoriji za informativne razgovore. Inspektorima Odjela krvnih delikata sumnjivo je i što je iznenada otplaćen i Martinin automobil kupljen na leasing.

Podsjetimo, Martina i Boris su živjeli skupa u stanu u zagrebačkom naselju Lanište.

Ni Martinina majka, Ana Šarvari, nema nikakve informacije o novcu koji je sjeo na Borisov račun. Martinina majka nije željela spekulirati je li novac možda uplatio francuski nogometaš kojeg se povezivalo s Martinom, Frank Leboeuf, ali je rekla da novac ne bi odbili. Također, majka nestale djevojke je dodala kako je brat Boris bio u kontaktu s Francuzom te kako mu je ovaj savjetovao da dođe u Pariz razgovarati s policijom o sestrinu nestanku.

Pročitajte više