Britanka učenike s posebnim potrebama tukla, vrijeđala i prijetila im voodoo prokletstvom

UČITELJICA iz Velike Britanije koja je jednom učeniku s posebnim potrebama prijetila da će ga ureći i utopiti, a dvojicu svojih štićenika maltretirala prema rasnoj osnovi, suspendirana je i na neodređeni vremenski period joj je zabranjeno vođenje nastave, piše The Huffington Post.

Roslyn Holloway priznala je da je tukla, vrijeđala i prijetila svojim đacima, koji pohađaju program za učenike s posebnim potrebama. Također, dvojici svojih đaka iščupala je pramen kose, nakon čega se pravila da će pomoću pramenova na zlostavljane učenike baciti čini i prokleti ih.

Nakon što je jednom učeniku iščupala pramen kose, koji je zatim svezala oko noge voodoo lutke, prestravljenom je dječaku prijetila kako će lutku baciti u vodu, zbog čega će se on utopiti.

Agresivnoj 49-godišnjakinji, koja je sedam godina predavala u Lord Skillin Trust School u Shropshireu, u ponedjeljak je Glavno učiteljsko vijeće (GTC)  do daljnjeg zabranilo držanje nastave.

Bila je odgovorna za đake stare 13 godina.

Učiteljsko vijeće Holloway je proglasilo krivom zbog uvredljivog obraćanja svojim učenicima i zbog toga što je jednog od njih na hodniku pred kolegama udarila po glavi, nazvavši ga pritom idiotom te zaprijetivši mu kako će njegovom glavom udariti o stol.

Kriva je zbog šest različitih točaka neprihvatljivog stručnog ophođenja prema ranjivim učenicima koji su zbog njezinog ponašanja pretrpjeli traume.

Pročitajte više