Britanski kupci dva sata prolazili pokraj umirućeg muškarca, a nitko nije nazvao ni hitnu

ENGLESKI kupci pokazali su nevjerojatnu bezobzirnost kada su dva sata prolazili pokraj umirućeg 50-godišnjaka koji je ležao na kolniku. Nitko od prolaznika dva sata nije mu pomogao ili pozvao hitnu pomoć.

Muškarac se srušio u trgovačkoj zoni u Peterboroughu, a trebalo je dva sata da mu netko od prolaznika pomogne. Nakon dva sata mu je pomogao "dobri samaritanac" Tony Poll koji je izjavio kako je ogorčen zato što je muškarac toliko ležao na cesti, a one koji su prolazili pokraj njega i nisu se potrudili pomoći, optužio je da nemaju poštovanja za ljudski život, piše Daily Mail.

"Rekli su mi da mu ne pomažem jer je pijan"

"Kada sam stao da mu pomognem, prolaznici su mi savjetovali da ga ostavim zato što je pijan", ispričao je Poll i dodao kako se približio muškarcu te vidio da je problijedio i ne diše. Tada je pozvao hitnu pomoć. "Nitko nije mario. Netko je morao imati vremena da mu pomogne ili samo nazove liječnike", kazao je Poll.

Policija još uvijek pokušava utvrditi identitet mrtvog muškarca koji je ležao na cesti. Poll je mislio kako je muškarac žrtva kriminala te se bojao da će u svojoj pomoći "kontaminirati" mjesto zločina. Glasnogovornik policije u Cambridgeshireu kazao je kako smrt muškarca ne tretiraju kao sumnjivu. 

Pročitajte više