UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Brutalna ubojstva magaraca u Kini: "Ubijaju ih čekićem jer je to najjeftinije"

Screenshot: YouTube

ORGANIZACIJA za prava životinja PETA objavila je vrlo uznemirujuću snimku ubijanja magaraca na kineskim farmama u svrhu proizvodnje tradicionalnog lijeka.

Lijek pod nazivom eijao sve je više popularan među Kinezima koji vjeruju da poboljšava cirkulaciju, djeluje protiv starenja te liječi nesanicu, a proizvodi se od magareće kože.
 
 
Žive u vlastitom izmetu, umiru sporo i u agoniji
 
PETA je objavila snimku brutalnih ubojstava i smrti magaraca na farmama, gdje im prvo razbijaju glave čekićima, a zatim su ostavljeni da iskrvare. Procjenjuje se da farmeri svake godine na ovaj način ubiju milijune magaraca.
 
"Zbog proizvodnje eijaoa ubijaju se magarci od 5 mjeseci starosti nadalje, a umiru sporo i u agoniji, sve zbog sastojka koji nikome nije potreban. PETA Asia poziva sve ljude da odbace eijao i ohrabre svoje prijatelje i obitelj da učine isto", objavila je organizacija.
 
Objavljena snimka također prikazuje kako magarci žive zaključani u prljavim prostorima, u kojima stoje u vlastitom izmetu. PETA je izjavila da ih farmeri ubijaju čekićima jer je to najjeftiniji način.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz događaje u Kini, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Kina. 
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više