Bulj o Agrokoru: Moju ruku za vraćanje Gazdinih dugova imati nećete

Foto: FaH

MIRO BULJ se putem svojeg Facebook profila oglasio o aferi Agrokor.

U objavi na Facebooku je napisao kako njegovu "ruku za vraćanje gazdinih dugova imati neće",  a usto se i zapitao kakav to Zakon ili Ustav tajkunima zakonski omogućava plaćanje dugova iz državnog proračuna.

"Koji je to Ustav, zakon, pravo, pravda po Bogu ili čovjeku da se tajkunima zakonski omogući iz državnog proračuna plaćanje dugova iznad milijarde eura. Umjesto da im se oduzme kompletna imovina te ih se procesuira zajedno političkim elitama koje su im dopustile da drže cijeli narod i državu za vrat", poručio je Bulj.

Obratio se i oporbi


Bulj se u svojoj objavi zapitao i tko će vratiti dug sirotinji, blagajnicama, dobavljačima, malim poduzetnicima koje su te iste gazde uništili i bacili na ulice.

Potom se obratio se i oporbi, koju nije štedio.

"Zadivljući je čvrst stav oporbe koja je glasna protiv ovog prijedloga. Da su tako hrabri bili dok su bili na vlasti, zastupnici vladajuće većine, ministri danas ne bi imali ovoliki problem. Međutim, tada su kukavički glasno šutjeli pred svojim vođama i tako su gazdama držali vriću dok su u njih tovarili novac", poručio je Bulj.

 

Pročitajte više