Škorina sestra: Nisam izašla iz stranke, samo sam podnijela ostavku na sve dužnosti

Foto: Patrik Macek/Pixsell

Škorina sestra Vesna Vučemilović, članica Suverenista koja je na listi DP-a dobila mandat u saboru, popodne se oglasila i rekla da nije izašla iz stranke, već je samo napustila sve stranačke dužnosti.

"Ne, ja sam još uvijek sam članica Hrvatskih suverenista, nisam izašla iz stranke, a ako me Pavliček želi izbaciti - samo neka to slobodno učini. Vrhu stranke sam priopćila da podnosim ostavku na sve stranačke dužnosti koje sam imala u stranci i zahvalila im se na dosadašnjoj suradnji zato što se ne dam cipelariti. Ja sam i dalje članica, a ‘dečki‘ neka se igraju stranke i sastanče, ali bez mene. Ako bi netko trebao dati ostavku, onda je to Pavliček koji je prepolovio naš saborski klub sa četiri zastupnika na dva", rekla je za Jutarnji list Vesna Vučemilović.

Potvrdila je još jednom da je razgovarala s Plenkovićem.

"Razgovarala sam. Nisam pregovarala. Sad svi razgovaraju sa svima, ali DP je jedini koji pregovara s HDZ-om. I Pavliček je, uostalom, razgovarao i s Plenkovićem i Grbinom", rekla je.

Podsjetimo, Vučemilović je danas dala ostavku na sve stranačke funkcije, potvrdio je Hini čelnik Suverenista Marijan Pavliček.

"Istina je. Poslala je samo poruku u grupu Predsjedništva i Glavnog odbora stranke. Nije se udostojila ni nazvati i reći nam koji je razlog", kazao je Pavliček.

"Sezona lova na žetone je otvorena, a čini mi se da je ona žeton godine", dodao je predsjednik Suverenista za Hinu. 

Pročitajte više