Butković nastavio obračun s Milanovićem: "Čovjek koji ne drži ni do svoje obitelji"

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

MINISTAR mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković nastavio je preko društvenih mreža svoj obračun s predsjednikom Zoranom Milanovićem. "Čovjek koji ne drži do tuđe obitelji, ne drži ni do svoje obitelji", poručio je Butković Milanoviću.

Inače, verbalni obračun započeo je jučer kad je Butković na Facebooku optužio Milanovića da rastače ustavnopravni poredak, dok njegov veliki prijatelj Milorad Dodik u društvu Aleksandra Vučića i srpskog patrijarha Porfirija priprema novi pohod na susjedne države. 

"Ona poznata rečenica Stjepana Radića mogla bi se vrlo lako primijeniti i na Milanovića: Ne srljaj ko gusak u Laktaše!" napisao je Butković. Milanović je uzvratio upitavši Butkovića kako ide bratov posao s kamionima i posluje li s Hrvatskim cestama te na gradnji mosta prema Banjoj Luci.

Milanović spomenuo Butkovićevog brata

Milanović je spomenuo Butkovićevog brata i na presici. "Dakle, notorna je činjenica da brat Olega Butkovića, bivši policajac, u poznim godinama, s puno iskustva na grbači, ostavlja policijsku uniformu i kreće u posao, kao podizvođač, na megaprojektima koje vodi ministarstvo gdje je ministar tko? Ilija Čvorović? Njegov rođeni brat", kazao je Milanović. 

"Ajde si sad zamislite. Meni je žao da ja svom bratu prije nego što je umro bez lipe nisam takvo nešto omogućio. Unija plaća, proračun plaća, i sad imaš brata kojem se, naravno, ne da biti murjak, to je težak posao. Frajer nabavlja kamione, radi kao podizvođač ljudi kojima posao daje tvoj brat", dodao je. 

Butković je kasnije Milanovićeve optužbe na račun njegovog brata nazvao lažnima poručivši da neće govoriti o sumnjivim poslovanjima članova predsjednikove obitelji, poglavito onih koji više nisu među nama.

Pročitajte više