Butković objavio novi video Milanovića: "Nemoj posprdno govoriti o mojoj kravici"

Foto: FaH

HDZ-ov ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković večeras se još jednom obratio predsjedniku Zoranu Milanoviću. 

U svom statusu na Facebooku objavio je snimku na kojoj je pobrojao koliko je puta Milanović spomenuo njegovu sad već poznatu kravu Milovu.

"Nemoj više tako posprdno govoriti o mojoj kravici Milovi"

"Dobra večer Zorane, imam potrebu nešto te zamoliti. Nemoj više tako posprdno govoriti o mojoj kravici Milovi. Danas si je u svom obraćanju spomenuo čak devet puta. Krave su simbol blagostanja, one su othranile generacije i generacije naših predaka, moje i tvoje roditelje. Hrvatsko selo preživjelo je zahvaljujući i kravama. Tko ima u kući kravu, zna da neće umrijeti od gladi. Slobodno nastavi udarati po meni, ali Milovu mi ne diraj.

P.S. Dostavljam i video dodatak ovoj objavi da se i sam uvjeriš da si baš pretjerao. Donekle mogu razumjeti da si bio ljut jer ti je osujećen lukavi plan, ali svejedno si pretjerao.

Laku noć, Oleg", napisao je Butković.

Što se danas dogodilo?

Podsjetimo, Ured predsjednika objavio je na svojim stranicama raspored Zorana Milanovića za sutra. Ministar Oleg Butković je tvrdio da je Milanović sutra planirao podnijeti ostavku, a kao dokaz je priložio screenshot koji pokazuje da predsjednikov raspored u tom trenutku još uvijek nije bio objavljen.

Inače, Ured predsjednika svaki dan objavljuje novi raspored za idući dan. Milanović sutra ide na otvaranje Kuće tambure - Slavonska notna bajka u Tvrđavi Brod te na radni sastanak u tvrtku Đuro Đaković.

Pročitajte više