Butković prozvao Milanovića. "Rusija te ne smeta kad je u pitanju tvoj rođak"

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Oleg Butković u novom je Facebook statusu prozvao predsjednika Zorana Milanovića:

"Zorane, čujem da si me danas opet prozvao jer imam rusko ime. Rusija te ne smeta kad je u pitanju tvoj rođak, ali te smeta moje rusko ime. 

Ljude se sudi po djelima, a ne imenima. Tvoja djela kao predsjednika su toliko mizerna da se svode na prozivanje ljudi po imenima ili međunarodna putovanja u Laktaše. P.S. Drago mi je da si se vratio u ring nakon što si iz njega pobjegao glavom bez obzira. Srdačan pozdrav, Oleg", napisao je Butković na Facebooku.

Podsjetimo, predsjednik Zoran Milanović na press-konferenciji komentirao je moguću Butkovićevu kandidaturu na predsjedničkim izborima.

"Je li pitao kravu za to? Odnosno, to nije krava ni bik. Tko god bude kandidat HDZ-a i tko god bude... gledam Plenkovića. Našeg herojskog zeca. Tko god bude kandidat HDZ-a, bit će njegova produžena ruka. Jedini zadatak bio bi mu da bude omekšivač, da se ne bunimo, da se krade ili kraducka. Bio to Oleg ili neki drugi nositelj lijepog ruskog imena. Ima li među njima netko tko nema rusko ime", rekao je Milanović. 

Pročitajte više