Čemu nas je naučio "najveći seks skandal" u Hrvatskoj?

NAJVEĆI seks skandal? Stvarno?

Nije bilo teško predvidjeti kako će javnost mrmoriti jednom kada imena proizašla iz najvećeg seks skandala ovog tromjesečja napokon isplivaju u javnost. Malo smo se iščuđavali kao da smo netom prije pogledali video u kojem foksterijer raspravlja o posljednjoj knjizi Salmana Rushdiea, medijima je ovo apsolutno ludilo jer ipak je sezona kiselih krastavaca, a najviše negativnih kritika završilo je na adresi onih koji su u cijeloj priči odradili najbenigniji dio posla-ševili se.

U redu, nitko ne može reći da je prostitucija super genijalno rješenje u situacijama kada ponestane novaca za torbice i krpice jer to jednostavno nije slučaj i definitivno nije nešto što biste predložili svojim tinejdžerima kada žele skupiti za more. Istina, nije najgora stvar koju možete učiniti s međunožjem, ali jebi ga, nećemo se sada pretvarati da smo otvoreni baš za sve. Isto tako, jednom kada prostituirate intimu, a tijelo eksploatirate do krajnjih granica za pet minuta slave i nekoliko kartica teksta u dnevnom tisku, klasična prostitucija djeluje kao razuman korak. Bit će malo tragikomično ako neke od njih cijelu ovu tužnu priču iskoriste za samopromociju, ali na listi tragikomičnog privlačenja pažnje trenutno vodi raspisani Glavaš i uvjerljivi je broj jedan.

Uličarka Sezam 


Da ne bi bilo zabune, skinuti se za Playboy, razgolititi se za promociju albuma, izbaciti sisu u spotu ili koristiti seksipil u marketinške svrhe ne znači da ćete poslije svega zavrtjeti torbicom i zajahati dobrostojećeg starkelju koji se napucao Viagre, ali nije da ćemo obnevidjeti od šoka kada doznamo da je neka od njih učinila "nezamislivo". Primjerice, bio bi daleko veći šok da smo nakon svega doznali da su u fušu radile kao asistentice na fakultetu ili proizvodile prekrasnu drvenu galanteriju. 

No, ono što u cijeloj priči bode oči činjenica je da svi osim žena koje su navodno uključene u skandal dobivaju daleko korektniji medijski tretman. Dio onih koji su direktno prekršili zakon navedeni su samo inicijalima, a imena prostitutki (vrlo rijetko mušterija) razvlače se po naslovnicama kao da ćemo doći do nekog nevjerojatnog zaključka ako tisuću puta spomenemo nečije ime, stavimo sliku i to povežemo s riječi "kurva". Nešto kao "Ulicam Sezam" za odrasle koji žele naučiti što je točno kurva, čime se bavi i kako izgleda.

I ne treba se sada ponašati kao da nam je zaista stalo do onih koji su ovim cirkusom pogođeni jer nismo mi ti koji će supruzi objašnjavati kako smo proveli ljetne praznike, ali zanimljivo je pratiti ovu predstavu i vidjeti kako točno izgleda "NAJVEĆI SEKS SKANDAL U HRVATSKOJ". Skandal koji uključuje jednog lika, dvije pomoćnice, tobože velike njuške koje ne imenujemo i žene koje imenujemo, ali nas to posebno ne iznenađuje. Nakon svega, oni će ostati ugledni poduzetnici, poznati liječnici i dio kreme, a one kurve. A nitko ne voli kurve.

Prostitutka?!? A ja mis'la…


"Poznati liječnici" imaju luksuz razbacivati se forama o plaćanju šopinga kao da su se malo prije stropoštali sa drveta proklete laži, pri padu pokupili svaku granu i na kraju udarili glavom u kamen djetinje naivnosti. No, nakon svega, ostat će samo neimenovani lažljivci. I to je sasvim u redu jer dan nam neće biti potpuniji ako doznamo njihova imena, a nekima bi definitivno bilo važnije da doznaju ime liječnika nego ime prositutke. Naime, ako "poznatom liječniku" promakne sitni detalj kao onaj da je upravo platio seks prostitutki koju je naručio telefonom od poznatog makroa, tko zna što mu sve promakne kada postavlja dijagnozu ili, nedajbože, obavlja složenu operaciju mozga.

Bit će genijalno ako među mušterijama naiđu i na nekog političara ili ministra (što nije nemoguće) jer bilo bi neprocjenjivo čuti kakvim opravdanjima barataju oni čiji se posao sastoji od prozirnih laži i opsjena.

Možete se okladiti da bi sve pokušali preokrenuti i pretvoriti u vlastitu nesebičnu žrtvu za boljitak Hrvatske. "Što?!? Prostitutka?!? Nečuveno! A ja sam jadan cijelo vrijeme mislio da je riječ o neuobičajeno žestokim pregovorima za ulazak u EU. U jednom sam trenutku čak morao povući i nekoliko lajni kokanidže ravno s njene sise - čisto da ne izgubim koncentraciju. No, čak i onako napuderisanom, Hrvatska mi je bila na prvom mjestu. Nisam popustio ni nakon oralnog seksa i masaže sa happy endom već sam ozbiljno zapeo, iskeširao još milju kuna iz vaših džepova, odradio jedan u "psećoj pozi" i u finišu isposlovao ulazak u 2013. Po leđima. Znam da ćete vi novinari to pokušati pretvoriti u nešto negativno, ali čak i ako sam se ogriješio o zakon, ogriješio sam se za ovu našu prelijepu Hrvatsku. Ogriješio se tri puta u jednu noć. Toliki sam domoljub."

U svakom slučaju, bilo bi zabavno čuti što kurve misle o prostituciji.

Mi znamo cijenu seksa

No, nama su servirana imena starleta od kojih će neke ovo najvjerojatnije doživjeti kao odličnu priliku da ispričaju s kim su sve gužvale plahte.

Zanimljivo je vidjeti i reakcije čitatelja koji su jednostavno zgroženi visinom cijene što samo dodatno govori u prilog tome da smo toliko prokleto švorc da nam i 300 eura predstavlja neku nedostižnu cifru nad kojom se skanjujemo kao da nam je netko rekao da su seks plaćali Krugerrandima, bundama od mladunčadi pande ili kantama matičnih stanica. Bilo bi lijepo testirati tržište i vidjeti koliko su Hrvati spremni platiti za seks i koliko nam vrijedi. Počeli smo ga uzimati zdravo za gotovo. 

Ipak, iako je riječ o jadnjikavom skandalu, trebali bi biti zahvalni jer da ga nema, u celebrity bi rubrikama čitali tko se brčkao na kojoj plaži i kako se bori protiv vrućina. Morate priznati da je ovo  puno zanimljivije.

> Ostale komentare autora možete pročitati ovdje

Pročitajte više