Čovjek koji je sjekirom razbijao aute dugo živio s mrtvom majkom? Otkriven motiv

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Zagrebačka policija danas u 14:25 zaprimila je dojavu o muškarcu koji na području Susedgrada bez odjeće hoda ulicom i sjekirom oštećuje automobile. 

Muškarac se zatim uputio na svoju kućnu adresu, gdje su ga policajci zatekli i priveli u službene prostorije. U kući je pronađeno tijelo. Iz policije su naveli kako se najvjerojatnije radi o starijoj članici obitelji. RTL Danas neslužbeno doznaje da je riječ o majci privedenog muškarca. 

Ne zna se je li žena ubijena

U ovom trenutku nije moguće utvrditi uzrok smrti s obzirom na zatečeno stanje tijela zbog posljedica dužeg proteka vremena.

Dakle, policija još ne zna je li ženska osoba ubijena ili je umrla prirodnom smrću. Jedino što je dosad jasno jest da je smrt nastupila prije nekog vremena, što otežava utvrđivanje uzroka smrti.

Muškarac je pod nadzorom policije

Tek nakon što se utvrdi uzrok smrti, policija će moći priopćiti javnosti za što tereti muškarca. Nije isključen scenarij da je žena umrla prirodnom smrću, a da je on držao njeno tijelo u kući i da nikome nije prijavio smrt. 

Muškarac je pod nadzorom policije, a na teren je izišla ekipa za očevid Policijske uprave zagrebačke. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. 

"Nije bio agresivan nikad"

Dnevnik Nove TV javlja kako je muškarac ušao u tuđe dvorište pa sjekirom razbio staklo na automobilu, a zatim i na kući. Ljudi koji su bili u kući tada su pozvali policiju.

Susjedi su za Dnevnik Nove TV ispričali da ništa nije ukazivalo na ovakav razvoj događaja jer je muškarac bio miran i nije pravio nikakve probleme. Ipak, sumnjivo im je bilo što više od dvije godine nisu vidjeli njegovu majku. Opisali su i što se danas događalo.

"Vidjela sam da je on bio gol i imao je sjekiru. Išao je k susjedu i rekao mu da je on iskopčao struju", kazala je susjeda. 

Otkriven motiv

"Došao je sa sjekirom i udario po staklu od auta, po staklu od kuće. Možda je imao namjeru nekoga ozlijediti, ali nije bio agresivan nikad. Prije dvije godine se povukao potpuno od svih drugih ljudi. Ne znamo što se dogodilo, u šoku smo svi", dodao je susjed. 

Prema neslužbenim informacijama, povod agresivnog ponašanja muškarca bio je dolazak radnika Elektre koji su mu željeli isključiti struju. Muškarcu se to nije svidjelo te je za sve navodno optužio susjede. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.