Čovjek u Kaliforniji maltretirao žene na plaži, kod sebe imao hrpu oružja i streljiva

Foto: LASD Lost Hills

MUŠKARAC iz kalifornijskog okruga Riverside pritvoren je nakon što je maltretirao žene na plaži Zuma u Malibuu, da bi se kasnije otkrilo da je bio naoružan raznim oružjem i uz sebe imao 1200 metaka.

Kyle Kiddy uhićen je u subotu zbog niza prekršaja, uključujući nošenje vatrenog oružja. Policija je pozvana na plažu nakon što je primila dojave da sumnjivi muškarac maltretira žene.

Jednu ženu je zvao u svoj kombi

Poručnik Jim Braden iz policijske postaje Lost Hills rekao je da se 34-godišnji Kiddy neumjesno obraćao ženi i pozivao je da uđe u njegov kombi. Dok su razgovarali s Kiddyjem, policajci su primijetili da skriva pušku. Kad su ga počeli pretraživali, pronašli su i tri pištolja pričvršćena za pojas, uz veliku zalihu streljiva, rekao je Braden. Svo oružje bilo je napunjeno.

Pretragom Kiddyjevog auta otkrili su još opasnih predmeta, uključujući puške. Braden je procijenio da je Kiddy u automobilu i na tijelu imao između 1200 i 1500 komada streljiva. Incident se dogodio uslijed nacionalnog dijaloga o vatrenom oružju u SAD-u.

Pročitajte više