Fotkanje s divljim životinjama u C. Gori: "Inspektor ga pustio da šeta s krokodilom"

Fotografija ne prikazuje događaje iz članka Ilustracija: Unsplash

Crnogorska Uprava za inspekcijske poslove nije reagirala ni na jednu od pet inicijativa za procesuiranje osoba koje su tijekom ljeta pružale usluge fotografiranja s egzotičnim životinjama, a u jednom slučaju je inspektor u gradu Baru pustio čovjeka koji je šetao s kajmanom za kojeg nije imao dozvolu, priopćio je Centar za istraživanje ptica Crne Gore.

Kajman je vrsta krokodila koja može narasti do dva metra. Iz Centra su naveli da inspekcija nije reagirala na inicijative za procesuiranje osoba koje su pružale usluge fotografiranja s majmunima, zmijama, sovama kukuvijama, raznim tropskim gmizavcima i mnogim egzotičnim papigama, piše N1 Srbija.

"Inspektor je nonšalantno pustio čovjeka s krokodilom"

Upravna inspekcija je obavijestila Centar za istraživanje ptica da je inspektor u Baru pustio čovjeka s kajmanom i nije ga legitimirao kako bi bio procesuiran.

"Inspektor, također nepoznato lice, koji se najvjerojatnije predstavio lažnim imenom i prezimenom, nonšalantno je pustio osobu da se udalji s lica mjesta s krokodilom", naveli su iz Centra, piše N1.

Pročitajte više