Curicu (6) iz SAD-a izgrizao pas. Ima 1000 šavova na licu: "Neće se moći nasmijati"

Foto: GoFundMe/CJ Pitcher

PITBULL je u veljači napao šestogodišnju djevojčicu iz američke savezne države Maine i zadao joj takve ozljede da se ona, kako kažu liječnici, više nikada neće moći nasmiješiti. Lily Norton je nakon napada hitno prevezena u Boston na operaciju, koja je trajala 11 sati, te je dobila 1000 šavova na predjelu lica.

"Njene žlijezde slinovnice ne funkcioniraju. Liječnici su rekli da se više neće moći nasmiješiti. Mišići su previše oštećeni", rekao je prijatelj obitelji CJ Pitcher, a prenosi New York Post. Tragičan događaj zbio se 18. veljače kada je Lily bila kod prijateljice čija je majka čuvala pitbulla.

"Ni sada ne mrzi sve pse, barem mi je tako rekla"

"Išli su kartati za stolom. Ona je sjela, a prijateljica je otišla i uzela karte. Kada se prijateljica vratila u sobu, počela je vikati. Vidjela je kako je pas zgrabio Lily", kazala je majka djevojčice Dorothy Norton za News Center Maine. Majka njene prijateljice je hitno odvezla Lily u obližnju bolnicu, nakon čega su je helikopterom prebacili u Boston.

"Ona je tako živa djevojčica. Voli biti vani. Ni sada ne mrzi sve pse, barem mi je tako rekla. Samo više ne želi vidjeti onog koji ju je napao", ispričala je njezina majka.

Pročitajte više