Damir Kajin: Išao sam u izbore kao što su naši stari išli u partizane

DAMIR KAJIN je po objavi rezultata izlaznih anketa rekao kako mu je cilj kampanje bio da IDS pređe preko Učke te smatra kako su u tome uspjeli.

"Moram naglasiti da ovi izbori nisu bili fer prvenstveno radi nekih komercijalnih televizija, a svi oni koji su dali meni glas glasali su za budućnost svoje djece i jednu drugačiju Hrvatsku. Rezultati su me zabrinuli, prvenstveno radi apstinencije, no to je naša Hrvatska, to su naši građani", kazao je Kajin te dodao kako u drugom krugu podržava Ivu Josipovića. 

"U izbore sam išao kao što su naši stari išli u partizane, voljom i srcem. Vjerujem da je uz mene bila poštena Hrvatska i svi koji smatraju da se Hrvatska mora braniti poštenjem, jer inače od Hrvatske neće ostati ni kamen na kamenu", kazao je Kajin te dodao kako je kampanji potrošio oko 580 tisuća kuna plus troškovi rakije i lavande. Kajin želi i da novi predsjednik nastavi tamo gdje je Mesić stao.

"Ovo mi nisu zadnji izbori"

Kandidat je prema izlaznim anketama dobio oko 4 posto glasova, a svoju je građansku dužnost obavio danas oko 9 sati u Buzetu.

Nakon glasovanja rekao je kako očekuje da zažive one poruke koje je slao u izbornoj kampanji. "Svi oni koji su mi se pridruživali nisu to učinili iz interesa, već zbog vjere da će, ako moje poruke zažive, njihova djeca živjeti daleko bolje nego što oni žive danas. To je ono što me ohrabruje i obvezuje. Za mene ovi izbori nisu i zadnji. Očekujem dobar rezultat i želim vjerovati da će se mnogi iznenaditi", rekao je danas nakon glasovanja Damir Kajin.

Pročitajte više