Daruvarčeva žrtva dobila jezivu prijetnju: "Bit ćeš ubijena, sprema se pakao"

Foto: Dino Stanin/PIXSELL, Screenshot Facebook

ANA GURLICA, majka Daruvarčeve žrtve Lorene, na Facebooku je objavila novu prijetnju koju je, kako nam je potvrdila u kratkom razgovoru, dobila njena kći.

Daruvarčeva žrtva i njena majka trenutno su u prostorijama policije, potvrđeno je Indexu iz zadarske policije. 

Policajci rade na zaprimanju kaznene prijave zbog prijetnji, nakon čega će uslijediti policijski izvidi. 

Prijetnja je Loreni stigla danas nešto prije 18 sati na Instagramu.

"Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući - tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku. Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije 'živčani slom'. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.

Prijatelj od Daruvarca, poz", stoji u objavi.

Ana Gurlica, koju smo kratko telefonski kontaktirali, kazala nam je da je na policiji.

"Da, primamo prijetnje. Upravo sam na policiji", rekla je kratko za Index vidno uznemirena majka Daruvarčeve žrtve.

Daruvarac izlazi u nedjelju

Podsjetimo, Darko Kovačević Daruvarac, nasilnik koji je brutalno premlatio tinejdžerku Lorenu Gurlicu, u nedjelju izlazi na slobodu, potvrđeno je i sa suda. 

Indexu je sada potvrđena i informacija da Daruvarac na slobodu izlazi bez ijedne mjere opreza.

Nasilnik koji je brutalno mlatio tinejdžerku će se tako bez ikakvog problema moći približiti žrtvi, ali i otići u Bosnu i Hercegovinu, čiji je državljanin, i tamo i ostati te tako izbjeći izdržavanje kazne u Hrvatskoj.

Daruvarčev odvjetnik Boris Radman pojasnio je kako su mjere opreza ukinute prije nešto manje od mjesec dana, kada je Kovačeviću određen zatvor jer je osuđen na više od pet godina zatvora. 

"Kada mu je određen obligatorni istražni zatvor, nisu ukinute mjere opreza. Bile su aktualne mjere opreza i istražni zatvor. To ne ide jedno s drugim. Mi smo još tada, kada mu je određen istražni zatvor, dali zahtjev da se te mjere ukinu i one su i ukinute", kazao je za Index Radman.

VIDEO Pogledajte kako je Daruvarac reagirao kad je čuo da mora u zatvor

Pročitajte više