Dečko nestale Martine Horvat: Volim je, nisam je ubio i čekam da se vrati kući

DEČKO nestale PR agentice Martine Horvat, 39-godišnji Saša Leskovčanin, danas je izašao iz Psihijatrijske bolnice Vrapče te tvrdi kako nije ubio svoju djevojku.

"Nisam, nisam, sto puta nisam! Volim je i čekam da mi se vrati, gdje god bila. Danima su me u policiji uvjeravali da sam ubojica, a onda sam im rekao da ću sebe ubiti. Tek tada su odustali i smjestili me na Psihijatriju", kazao je nakon odlaska iz bolnice Leskovčanin, piše Jutarnji list. Dodaje da sada cijela Hrvatska misli kako je ubojica, a tvrdi da čak niti u ratu nije nikoga ubio.

Misteriozno nestali tepih je zec uništio zubima

Leskovčanin je nakon izlaska iz Psihijatrijske bolnice Vrapče otišao na Lanište gdje su, prije njezina nestanka, živjeli Martina i on. Tamo su ga dočekali Martinin brat Boris, bivša supruga i prijatelji. Leskovčanin tvrdi da mu ruka nije zamotana u zavoj zbog samoozljeđivanja u policiji, nego se nekoliko dana ranije opekao na ispušnu cijev.

Posljednjih dana se u medijima nagađalo gdje je nestao tepih iz njihova stana u Laništu, a pojavila se i teorija da je Saša u njega zamotao ubijenu djevojku. "To je čupavi bijelo-crni tepih dimenzija metar puta dva. U njega se ne može zamotati čovjek, ma kako sitan bio. Naš zec ga je uništio zubima, a i fotelja je bila u rasulu, pa sam ih te subote kad je Martina nestala iznio u prizemlje zgrade", spremno odgovara Saša te dodaje da je netko odnio i tepih i fotelju.

Javio se muškarcu iz Novog Sada

Objasnio je i da se, noć prije nego što je njegova djevojka nestala, javio na Martinin telefon muškarcu koji mu je rekao da je iz Novog Sada. "Kasnije sam pitao Martinu tko je to, a ona je rekla da joj je to stari prijatelj. Često je lagala. Sada tek čujem da je u veljači bila u Rotterdamu, u Francuskoj, Srbiji. Spominje se i Švicarska, a meni je rekla da ide mami u Vukovar", kazao je Leskovčanin te dodao da su mu lagale i njezine prijateljice, kao i brat Boris Horvat. Saša tvrdi da sada kreće u potragu za Martinom te da je za te potrebe angažirao i svoje prijatelje.

Pročitajte više