Detalji teške prometne kod Slanog: Umro mladić, drugi mladić i žena teško ozlijeđeni

Screenshot: Google Street View

POLICIJA je danas objavila priopćenje o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16 sati na državnoj cesti D8 u blizini Slanog. U nesreći su sudjelovala dva automobila. Poginuo je jedan muškarac, dvoje ljudi je teško ozlijeđeno, a jedna osoba lakše.

U prometnoj nesreću su sudjelovala osobna vozila dubrovačkih i splitskih registarskih oznaka, a uslijed sudara, na mjestu događaja preminuo je 26-godišnji suvozač iz vozila dubrovačkih registarskih oznaka, dok su teške ozljede zadobili 23-godišnji vozač vozila dubrovačkih registarskih oznaka i 47-godišnja suvozačica vozila splitskih registarskih oznaka, objavila je policija.

Svi ozlijeđeni prebačeni u dubrovačku bolnicu

Lakše tjelesne ozljede zadobio je 45-godišnji vozač vozila splitskih registarskih oznaka. Svi ozlijeđeni su prevezi u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljem liječenju, dok je tijelo preminuloga prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija, stoji u priopćenju.

Za vrijeme trajanja očevida, kojim su rukovodili policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik, promet na tom dijelu državne ceste bio je u potpunosti zatvoren. Okolnosti koje su dovele do ove teške prometne nesreće se još uvijek utvrđuju, objavila je policija.

Pročitajte više