Direktorica ga pitala je li Jugoslaven: Čabi otkaz zbog napada na Keruma

PAVE GRUBIŠIĆ ČABO dobio je otkaz zbog napada na Keruma. Danas je popričao sa Sandrom Dadić, direktoricom Conex Tradea. Pretpostavio je o čemu se radi pa je cijeli razgovor snimio.

Donijeli odluku o otkazu pa ga pustili da odradi Uskrs

"Odluku su donijeli još u četvrtak, ali su me pustili da radim preko praznika. Odradio sam Uskrs, od 8 ujutro do 8 navečer, a danas sam čuo da u firmi nema više mjesta za mene. Da sam išao na gradonačelnika. Direktorica me pitala jesam li Hrvat, jesam li bio u ratu, da sam izjavio da sam Jugoslaven i slično. Pokušao sam iznijeti svoje argumente, pojasnio sam joj da ni policija nije našla da sam počinio nešto protuzakonito, ali ništa nije pomoglo. Direktorica je nazvala gazdu i pitala ga je li ostaju pri onome što su dogovorili", prepričao nam je Čabo današnji razgovor sa direktoricom tvrtke za preradu ribe u Čaporicama kod Trilja, u kojoj je radio od početka travnja.

Najgore iz komunizma i kapitalizma

Nije pomoglo ni što je mu je podršku dao šef. "Odmah poslije incidenta na rivi, čuo sam od radnica da je Kerum rekao da će kupiti firmu samo da meni može dati otkaz. Ne znam još što ću, konzultirat ću se s nekim pa vidjeti kako dalje. Ugovor sam potpisao do rujna", kaže Čabo.

Nema, drži, nikakve sumnje je da je "naprasni" otkaz dobio isključivo zbog duela na rivi sa Kerumom. Ili je gradonačelnik nazvao gazdu pa mu rekao dvije, tri riječi, ili je vlasnik tvrtke sam požurio da ga Kerum ne bi požurio...

"Mislim da i ovaj slučaj sasvim jasno pokazuje da smo pokupili ono najgore iz komunizma i kapitalizma", komentirao je Čabo. 

Pročitajte više