Divlje seoske nogometne lige: Igrači i gledatelji mlate suce

POSAO nogometnog suca, kad su u pitanju seoske lige, nosi oznaku "opasno po život". Nakon suca, koji je prije dva tjedna, "dobio po nosu i bubrezima" u Čaglinu, jučer je stradao dvojac koji je sudio na nedjeljnim utakmicama u selima Cerić i Apševci, u okolici Vinkovaca.

Kako je izvijestila PU vukovarsko-srijemska, 27-godišnji M. D. je umalo "zadavljen" na susretu Mladosti iz Cerića i Borca iz Jarmine. Jedan od gledatelja utakmice, 68-godišnjak, pokušao je suca rukama uhvatiti za vrat. U tome su ga spriječili redari.

Njegov 22-godišnji kolega, M. V. u Apševcima je lakše ozlijeđen nakon što su na njega nasrnula dvojica gostujućih igrača. Dvojac je, nezadovoljan njegovim suđenjem na utakmici između domaćeg Bosuta i gostujućeg Podgrađa, suca odlučio "dobro nalupati". Kako navodi policija, mladi je sudac dobio udarac nogom te šakom u glavu. Zbog incidenta je utakmica prekinuta u 82. minuti.

Podsjetimo, prije dva tjedna jedan je od igrača, tijekom utakmice petog kola Prve županijske lige u Čaglinu, između domaćeg Omladinca i gostujuće Croatije iz Mihaljevaca, sucu slomio nos i "poravnao" mu bubrege, nakon što mu je ovaj dosudio crveni karton.

I.M.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više