Dječak u Francuskoj pronašao staklenku s ljudskim prstima staru 30 godina

Foto:

PRIJE nekoliko dana francuski su mediji prenijeli vijest o školarcu koji je iz zemlje iskopao staklenku u kojoj se u alkoholu nalazilo nekoliko ljudskih prstiju. Policija vjeruje kako bi oni mogli pripadati lokalnom stolaru koji je četiri prsta izgubio u nesreći prije 30 godina.

Kada se prošli ponedjeljak dječak star sedam godina igrao iza školske dvorane za tjelesni u Chilly-Mazarinu, u blizini Pariza,  primijetio je kako iz zemlje viri staklena tegla, prenosi Reuters.

Iskopao je staklenku ispunjenu tekućinom, a unutar nje nalazili su se djelomično raspadnuti prsti. Dječakov otac nazvao je policiju, koja je zatim pokrenula istragu ne bi li otkrila podrijetlo odrezanih prstiju.

Nakon novinskih napisa o bizarnom otkriću sedmogodišnjeg mališana, policija je primila poziv od osobe čiji je djed, stolar, prije mnogo godina živio u blizini škole, a četiri prsta izgubio je prije 30 godina u nesreći na radu.

U to vrijeme, liječnici mu nisu mogli spasiti šaku i ponovno prišiti prste, stoga ih je stolar pohranio u alkohol i u staklenku koju je zatim zakopao u blizini svog doma. Stolar, sada starac, odselio se i tokom prošlog tjedna francuska je policija s njim pokušala stupiti u kontakt.
 

Pročitajte više